Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2013. 09:54 >> 13:08
3

PREPUCAVANJE

Miljanić: Pajović svoju odgovornost ne pominje

Poslanik Pozitivne Crne Gore Zoran Miljanić poručio je danas da će o eventualnoj predaji poslaničkog mandata razmisliti nakon odluka stranačkih organa i optužio lidera Darka Pajovića da je jedini odgovoran za situaciju u budvanskom odboru partije.

Glavni odbor Pozitivne odlučio je u ponedjeljak da Miljanića razriješi članstva u Predsjedništvu jer je, kako je saopšteno, kao koordinator za Budvu, odgovoran za dešavanja koje je uzrokovalo i glasanje za gradonačelnika te opštine iz redova Demokratske partije socijalista.

Miljanić je agenciji MINA kazao da će sačekati da vidi kakvu će odluku o njegovom mandatu donijeti organi Pozitivne, i da će nakon toga odlučiti da li će vratiti mandat u državnom parlamentu.

"Ja sam stvarao stranku i nisam neko ko će da je urušava. Sačekaću odluke stranačkih organa i u skladu sa tim ću se odgovrno odnijeti, najprije prema biračima, a ne prema rukovodstvu", rekao je Miljanić.

On je dodao da „ono što se dešava sa Pozitivnom nije ono za šta smo se borili“.

"Poslanički mandat sam pošteno zaradio radom u stranci. Nju su osnovali ljudi koji se bore za nove vrijednosti i ovo što se dešava sa nije ono za šta smo se angažovali i stavili svoje ime i prezime na listu", ocijenio je Miljanić.

On je optužio Pajovića da je jedini odgovoran za situaciju u budvanskom odboru kada su, navodno, dva odbornika Pozitivne glasala za kandidata DPS-a, Lazara Rađenovića.

"Pajović je najodgovorniji za trenutnu situaciju u Budvi i svojevremeno za ponovljene izbore u Nikšiću i pad sa pet odbornika na dva. Pitajte njega da li osjeća odgovornost, jer on svoju odgovornost ne spominje", kazao je Miljanić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније