Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2013. 13:44   >>  13:45 5

ODGOVOR MILJANIĆU

Pozitivna: Čistimo pomagače DPS-a

Pozitivna Crna Gora demantovala je, u saopštenju, navode Zorana Miljanića da stranka čisti nestomišljenike.

U Pozitivnoj navode da stranku čiste od onih koji su pružili podršku kandidatu DPS-a u Budvi i onima koji su tu operaciju pomogli, a to je, kako navode, Zoran Miljanić.

,,Ako to neko razumije kao čišćenje od neistomišljenika onda je u pravu -onima koji produžavaju vladavinu DPS-u nije mjesto u Pozitivnoj Crnoj Gori. Miljanić je bio zadužen kao menadžer za Budvu, a bio je i menadžer za grad Nikšić, u periodu kada je primljen njegov kolega bivši policajac Drago Đurović 26.06.2012.

Nikakva fotografija nije data na uvid ni nama u Pozitivnoj ni javnosti Crne Gore i to je još jedna obmana bivšeg policajca Miljanića, kojima obmanjuje javnost.

,,Vjerujemo da će to i nastaviti kako bi odradio svoj prljavi posao za DPS, ali sasvim sigurno neće uspjeti u nastojanju da oslabi Pozitivnu Crnu Goru. Naprotiv'', zaključuju u Pozitivnoj.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније