Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2013. 15:50 >> 15:50

DOKAZ

Čiji je glasački listić?

Fotografija glasačkog listića koju je dostavio Časlav Perović je dodatni dokaz ispravnosti odluke o njegovom isključenju iz Pozitivne Crne Gore i dokaz da je glasao za gradonačelnika Budve Lazara Rađenovića, saopšteno je iz te partije.

Perović je je u ponedjeljak dostavio agenciji MINA fotografiju glasačkog listića, na kojem se vidi da su imena oba kandidata prekrižena, odnosno da je listić nevažeći.

"Na fotografiji se jasno vidi da je glasački listić presavijen i izgužvan jer je očigledno da je preuzet iz glasačke kutije nakon glasanja. Svi građani znaju da kad se ide na glasanje glasački listić nije niti naboran niti presavijen", saopšteno je iz Pozitivne.

Oni su pozvali Tužilaštvo da ispita kako je moguće uzimati materijal nakon zaključivanja glasanja za gradonačelnika Budve, što se, kako navode, u ovom slučaju očigledno dogodilo.

"Metoda rada iz afere Snimak su primijenjene i u Budvi kako prilikom glasanja tako i prilikom pokušaja odbrane dva opoziciona odbornika koji su glasali kandidata DPS-a - Časlava Perovića i Milana Balevića", kaže se u saopštenju.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније