Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

10. 07. 2018. 18:12 >> 17:59

RJEŠAVANJE KRIZE U BUDVI

Crnogorska želi konkretne predloge

Crnogorska je spremna za dijalog o konkretnim predlozima za rješavanje krize budvanske vlasti.

Na današnje saopštenje za javnost koalicije na vlasti u Budvi u kom se poziva Crnogorska da se uključi u vršenje vlasti, reagovao je predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske Miodrag Čučka. On je izjavio da je od konstituisanja ovog skupštinskog saziva Crnogorska u kontinuitetu pozivala predstavnike drugih političkih partija na stalni dijalog kako bi se bolje rješavali zajednički problemi građana Budve.

"Prijedlog koalicije na vlasti u Budvi razumijem kao pozitivni odgovor na naše inicijative i prijedloge da kroz dijalog dođemo do rješenja krize budvanske vlasti. Mi smo na okruglom stolu koji je nedavno organizovan u našim prostorijama u Budvi saopštili kako mi vidimo izlaz iz permanentne krize i tada smo jasno poručili da smo otvoreni za razgovor i o drugim i drugačijim prijedlozima. Danas želim jasno da kažem da smo spremni da čujemo konkretne prijedloge kolega iz koalicije koja je na vlasti u Budvi", izjavio je Čučka.

Crnogorska poziva predstavnike vlasti na dijalog o konkretnim predlozima za rješavanje krize budvanske vlasti.

"Dijalog nema alternativu. U dijalogu može mnogo da se čuje i nauči, a kada smo suočeni sa problemima i krizom, dijalog je najbolji način da se taj problem ili kriza riješi", zaključio je Čučka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније