Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 07. 2018. 21:10 >> 22:49
1

DPS BUDVANSKOJ VLASTI

"Nudite Crnogorskoj, a zvali ih udbašima"

Iz budvanske Demokratske partije socijalista su večeras ocijenili kako poziv, stranaka vladajuće budvanske koalicije Crnogorskoj, predstavlja klasičan primjer političke korupcije, ali i očajnički potez onih koji po svaku cijenu žele da zadrže svoje privilegije.

"Oni kojima se nečasna politička trgovina redovno priviđa u tuđem dvorištu, bez imalo skrupula upravo ovim nemoralnim činom pokušavaju da se zadrže još koji mjesec na vlasti u Budvi. Ovakve i slične ponude nekoliko puta smo odbijali, svjesni da opstanak na vlasti onih koje će Budvani pamtiti po nesposobnosti, neprincipijelnosti, korupciji, rođačkom zapošljavanju ali i najgorim uvredama koje su jedni o drugima iznosili, ništa dobro neće donijeti ovom gradu. Ovakav nemoralni aranžman samo bi produžio agoniju ove opštine i zato smo ga sa indignacijom svaki put odbacivali", kažu u budvanskom DPS-u.

Posebno je, kako navode, apsurdno da se "ova nečasna ponuda servira političkom subjektu čije su čelnike, isti ovi što traže slamsku spasa, do skoro nazivali - udbašima."

"Takođe, samo prije mesec dana ovu budvansku vlast funkcioneri Crnogorske karakterisali su kao "nesrećni konglomerat" koji je Budvu potpuno unazadio, "neprirodnu koaliciju koja je masovno partijski i politički zapošljavala", a za Bečićeve Demokrate tvrdili da su rasijali podjele i završili u kaljuzi "prepunoj mržnje i uvreda". Zbog svega navedenog: pokušaja očigledne političke korupcije, ali i niza uvreda koje su međusobno jedni o drugima izgovarali, iznenađuje razumijevanje na koje ova nečasna ponuda nailazi u redovima Crnogorske. Eventualnim prihvatanjem ove ponude Crnogorska bi, sasvim izvjesno, politički presudila sama sebi i postala dio ovog gubitničkog društva", ocijenili su u DPS-u i dodali da "principijelnim odnosom koji imamo prema ovom, ali i svim ostalim političkim pitanjima, čine ono što je u najboljem interesu građana".

"Naša, ali i sve ostale političke partije, imaće priliku da na sljedećim izborima čuju stav birača o politici koju su zastupali u prethodnom periodu. Strah od izbora koji je prisutan kod raspale budvanske koalicije, najbolji je dokaz njihovih katastrofalnih učinaka i predstavlja pokušaj odlaganja kazne koja neminovno slijedi od strane građana budvanske opštine", poručuju iz te partije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније