Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 07. 2018. 16:03 >> 15:51
8

ĐUKANOVIĆU I GRAĐANIMA

Tramp čestitao Dan državnosti

Povodom 13. jula, Dana državnosti Crne Gore predsjedniku Milu Đukanoviću i građanima Crne Gore čestitku je uputio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp.

"Američki narod i ja upućujemo srdačne čestitke narodu Crne Gore povodom vašeg Dana državnosti, 13. jula", navodi se u čestitki.

Tramp dodaje da danas, godinu dana nakon učlanjenja u NATO alijansu, Sjedinjene Države ostaju posvećene podršci naporima Crne Gore u evropskim integracijama.

"Mi aplaudiramo Crnoj Gori zbog ozbiljnog pristupa regionalnoj i NATO kolektivnoj bezbjednosti, upućivanjem trupa u Avganistan i učešćem u koaliciji za borbu protiv ISIL-a", kazao je Tramp.

On je poručio da Crna Gora nastavlja da pokazuje da je posvećena saveznica.

"Zahvalni smo za naše transatlantsko prijateljstvo, i na vašem doprinosu da Evropu činite jakom i slobodnom", navodi se u čestitki američkog predsjednika.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније