Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 07. 2018. 09:24   >>  13:08 3

U NOVOM RUHU

Aplikacija RTCG i za iOS uređaje

Korisnicima iOS uređaja, u Apple Store-u, od sada je dostupna nova verzija aplikacije Portala Radio-televizije Crne Gore (RTCG).

Podsjećamo, odnedavno je korisnicima dostupna i redizajnirana verzija aplikacije za Android uređaje.

Redizajnirana aplikacija nudi inovacije u strukturi i navigaciji, uz moderniji izgled i funkcionalnost.

Na aplikaciji, uz bogat sadržaj vijesti iz naših brojnih rubrika, možete slušati programe Radija Crne Gore i Radija 98, kao i live stream Satelitskog programa Televizije Crne Gore.

Moći ćete da pogledate i najave svih emisija koje će biti emitovane na našim kanalima.

Kao i do sada, moći ćete da pogledate kompletne programske šeme naših radijskih i televizijskih kanala, a ukoliko to želite, možete da budete i naš Reporter s lica mjesta.

Na aplikaciji su dostupne i najvažnije vijesti na engleskom i albanskom jeziku. Portal RTCG nastaviće da prati trendove, a kao i do sada, ponudićemo vam provjerene, objektivne i brze informacije iz zemlje i svijeta.

Ukoliko to do sada nijeste učinili, instalirajte aplikaciju RTCG. Sve o svemu - Portal RTCG!

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније