Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

03. 08. 2018. 07:15 >> 10:59
8

BEČIĆ PORUČIO

Ne planiram saradnju s liderima DF-a

Ne planiram saradnju sa Demokratskim frontom (DF) i Demokratskom partijom socijalista (DPS) u cjelosti, saopštio je lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić.

 

On je to kazao odgovarajući na pitanje hoće li se pridružiti protestima DF-a koji su najavljeni za jesen.

"Mislite na najave onih pojedinaca i lidera koji svakodnevno za skupštinskom govornicom, koristeći naše odsustvo, iznose najprljavije i najprizeminije uvrede na naš račun? Mislite li na one koji su mi u susret posljednjim izborima fabrikovali najprljavije afere i podmetačine, ili možda mislite na one koji na posljednjim izborima nijesu mogli animirati svoje tradicionalne birače da izađu na izbore, a sada hoće da ih animiraju da izađu na ulicu? Poznato je koliko vjerujem u iskrenost i produktivnost akcija koje predvode profesionalni opozicionari, tako da detaljnija analiza, siguran sam, nije potrebna, jer njima vjerujem onoliko koliko vjerujem DPS-u, odnosno ne vjerujem im ništa. Tako da ne planiram saradnju sa liderima DF-a i DPS-om u cjelosti”, rekao je Bečić za Dan.

Lider Demokrata je podsjetio da je prijateljska i politička saradnja sa Dritanom Abazovićem, te formiranje koalicije “Ljudi za 21. vijek” nešto najbolje što se opoziciji desilo u posljednjih nekoliko decenija.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније