Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 09. 2018. 14:32   >>  14:15

OO DPS

Vlast u Budvi u potpunom raskoraku

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović juče je za skupštinskom govornicom između ostalog kazao da je nemoćan da učini bilo šta po pitanju izmjena Detaljnih urbanističkih planova Budva centar i Petrovac centar i time pokazao da se ograđuje od bilo kakve odgovornosti. Krapović je kazao da ga u rješavanju gorućih pitanja spriječavaju koalicioni partneri i time pokazao koliko ih uvažava i poštuje, navodi se u saopštenju OO DPS Budva.

Koliko je vlast u rascjepu, u budvanskom DPS-a kažu, govori i nemogućnost da se postigne saglasnost za postavljanje dva direktora Javnih preduzeća u Budvi.

"Naime, Rade Bauk (SNP) nije dobio saglasnost Skupštine za direktora Komunalnog preduzeća zbog toga što su odbornici Demokrata bili protiv. Saglasnost za direktora Sportsko-rekreativnog centra, Martina Zenovića (Demokrate) takodje je izostala, ovoga puta zato što su protiv bili odbornici Demokratskog Fronta. Tu se priča nije završila: nakon što je izostala podrška Bauku, odbornik SNP-a napustio je skupštinsko zasijedanje, što je prvi korak ka povlačenju podrške trenutnoj vlasti", kazali su iz te partije.



Povlačenje izvještaja Komisije o dodjeli sredstava za NVO za 2017. godinu, zbog, kako je predsjednik Opštine naglasio, neregularnosti prilikom dodjele sredstava, smatraju još jednim pokazateljem netrepeljivosti između koalicionih partnera.

 

"Izgleda da je ulazak Crnogorske u lokalnu vlast doprinio samo još dubljem narušavanju već loših odnosa u koaliciji, a obećanje njihovih predstavnika da će stvari “dovesti u red” je zapravo bojazan da će otići sa vlasti prije nego zauzmu obećane fotelje", smatraju u budvanskom DPS-u.

Oni ocjenjuju da je jučerašnja sjednica Skupštine Opštine pokazala da je jedini razlog zašto ova družina simulira koaliciju u Budvi – što duži ostanak na vlasti.

"Našu dobronamjernu primjedbu da kapetan brod koji tone napušta posljednji, Krapović juče nije želio da čuje. Ponašao se suprotno od ovog principa. Pretpostavljamo da se ipak bolje razumije u polupodmornice, koje su u njegovom vlasništvu", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније