Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 09. 2018. 18:27 >> 18:58
1

ODGOVOR DPS-A

O Virpazaru raspravljati u Skupštini

Vjerujemo da će poslanik Demokrata Dženan Kolić dati svoj doprinos u Skupštini Crne Gore kada se bude raspravljalo o planu za Skadarsko jezero, čiji je centar upravo Virpazar, navodi se u reagovanju barskog DPS-a.

Nakon što je danas poslanik Demokrata Dženan Kolić apelovao na predsjednika opštine Bar da usmjeri više pažnje na Virpazar koji vidi kao jedno od značajnijih turističkim jesta u Crnoj Gori i pozvao ga da reguliše smetnje koje otežavaju funkcionisanje tog naselja regovali su iz barskog DPS-a.

"Kada bi za razvoj Bara, DPS-u bili neophodni predlozi izvjesnog Dženana Kolića, iz partije koja je na posljednjim izborima u našem gradu osvojila par mandata, onda bi budućnost našeg grada bila upitna taman kao i odnos ovog poslanika i njegove partije prema državi i njenim institucijama. Jer kada se neko ko već dvije godine prima državnu platu ni za šta, usudi da bilo kome drži lekcije o bilo čemu, onda to samo govori o njemu samom, i u ovom slučaju o političkoj grupaciji iz koje dolazi", navodi se u reagovanju OO DPS Bar.

Oni vjeruju da će Kolić, kako su kazali, dati svoj doprinos u Skupštini Crne Gore kada se bude raspravljalo o planu za Skadarsko jezero, čiji je centar upravo Virpazar.

"I na kraju, ostaje dilema šta uopšte znači saopštenje jednog pasiviziranog poslanika, čije obaveze, za razliku od privilegija, miruju. Mora da je zaista specifičan osjećaj komunicirati sa javnošću nekome ko sa poslodavcem komunicira jedino prvog u mjesecu, putem sms poruke", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније