Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 09. 2018. 14:15   >>  14:05 1

PERFORMANS MLADIH

URA preimenovala kompaniju Monteput

Mladi Građanskog pokreta URA danas su ispred sjedišta Monteputa u Podgorici, u sklopu performansa, prilijepili info tablu sa natpisom "Agencija za stambeno zbrinjavanje partijskih kadrova".

 

Na taj su se korak odlučili zbog, kako su saopštili, činjenice da je državno preduzeće "Monteput" odobrilo izvršnom direktoru i funkcioneru Bošnjačke stranke (BS) Jonuzu Mujeviću stambeni kredit od 80.000, sa obavezom da vrati 20 odsto od tog iznosa, odnosno 16.000 eura.

"Tako je od novca svih nas Mujević čašćen 64.000 eura, bez ikakvih posebnih zasluga prema građanima ove zemlje. U ekonomskom stanju kakvo je kod građana Crne Gore ovakvi potezi su nedopustivi i zaslužuju revolt svih nas", ističu iz Ure.

Istakli su da je za taj novac država mogla da obezbijedi dodatne komplete udžbenika za osnovce, izgradi nekoliko dječjih igrališta, popravi stanje u bolnicama, školama, vrtićima ili bilo šta drugo a čega je na pretek u zemlji.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније