Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 09. 2018. 10:25   >>  10:05 1

SDP TIVAT

"Investitori dobrodošli samo ako plaćaju porez"

Odbornica SDP u SO Tivat Bernarda Moškov kritikovala je potez predsjednika te opštine Vasilija Kusovca da, kako je kazala, pokloni skoro šest miliona eura arapskim investitorima u Porto Montenegru.

"U Titvu se juče, nažalost, desilo ono što smo u Socijaldemokratskoj partiji i najavili prije nekoliko mjeseci. Novi predsjednik Opštine je poklonio 5,6 miliona eura novca naših sugrađana arapskim investitorima u Porto Montenegru, i volja da to uradi je izgleda bila najvažnija preporuka da ga izaberu na najznačajniju funkciju u gradu," navela je u saopštenju odbornica SDP-a u SO Tivat Bernarda Moškov. 

Ona je u saopštenju istakla da izgleda da je za tu funkciju u Tivtu potrebno imati samo, kako je kazala, dvije stvari - bespogovornu poslušnost prema Podgorici i državnom DPS-u i želju da se udovolji finansijskim zahtjevima određenim investitorima.

Istakla je i da se novac koji je Porto trebalo da uplati u opštinsku kasu mogao iskoristiti za desetine projekata od kojih bi, kako je istakla, Tivat izgledao ljepše i bio udobno i kvalitetno mjesto za život.

"U SDP-u ostajemo dosljednji stavu da su svi investitori (i domaći i strani) više nego dobrodošli u naš grad i da im treba omogućiti sve što je u nadležnosti lokalne uprave, ali da se moraju ponašati kao i svi ostali građani Tivta - platiti poreze i komunalije i sve što je zakonima predviđeno", zaključila je Moškov.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније