Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 09. 2018. 13:12 >> 12:51

DEMOS SAOPŠTIO

Izvještaj DRI suviše strog, razjasnićemo detalje

Ocjene DRI su suviše stroge, ali u daljem javnom postupku prezentovaćemo sve činjenice o finansijskim tokovima stranke i dati potrebne odgovore na zaključke i nalaze DRI, kazali su iz DEMOS-a.

Iz te strane ističu da su već prezentovali specifičnosti funkcionisanja tokom 2017. godine, koje su se, kako su kazali, odrazile na segment poslovanja.

"Naime, gotovo sve navedene nepravilnosti su se dogodile u prvoj polovini godine, nakon čega su iz stranke izašla upravo lica koja su primarno bila zadužena za vođenje finansija, na čelu sa bivšim predsjednikom Izvršnog odbora. Ta činjenica je, između ostalog, dovela i do nemogućnosti kompletiranja dokumentacije, koju još uvijek potražujemo", navode iz DEMOS-a.

Pored nepravilnosti koje treba otkloniti, ocjene DRI smatraju suviše strogim.

"Vjerujemo da se isti pristup primjenjuje prema svim subjektima revizije u crnogorskom društvu", dodaju iz te stranke.

U svakom slučaju, dodaju iz DEMOS-a spremno će sa predstavnicima DRI i drugih organa na svim javnim forumima, pa i skupštinskom, do detalja razjasniti svaki segment poslovanja, sa težnjom da sve i bude usklađeno sa zakonom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније