Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

05. 10. 2018. 16:23 >> 16:03

BRAJOVIĆ - KNAJSL

Zajednički projekti jačaju povjerenje građana

Austrija u kontinuitetu pokazuje prijateljski odnos prema Crnoj Gori, koja pamti i poštuje podršku na evroatlantskom putu, kao i kroz projekte u brojnim oblastima, rekao je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, na sastanku sa federalnom ministarkom za Evropu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije Karin Knajsl.

Brajović je naglasio da je saradnja na parlamentarnom nivou redovna i plodna, i izrazio zadovoljstvo zbog predstojeće posjete predsjednika parlamenta Volfganga Sobotke Crnoj Gori, tokom austrijskog predsjedavanja Evropskom unijom.

Kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore, ministarka Knajsl je, između ostalog, istakla da uspješno realizovani projekti na ekonomskom i parlamentarnom nivou jačaju povjerenje građana u predstavnike političkog života.

Na sastanku je bilo riječi i o projektu demokratskih radionica za djecu, na inicijativu nekadašnje predsjednice parlamenta Austrije Barbare Pramer, koji se u Skupštini redovno i uspješno sprovodi u saradnji sa osnovnim školama u našoj zemlji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније