Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

08. 10. 2018. 13:03   >>  12:46 3

POHVALILI ODNOS PREMA RUSIJI

DF čestitao pobjedu Dodiku

Demokratski front čestitao je Miloradu Dodiku izbor za srpskog člana predsjedništva u Bosni i Hercegovini i na pobjedu kandidata SNSD-a Željke Cvijanović, na izborima za predsjednika Republike Srpske.

"Očigledno su građani Republike Srpske dominantno podržali borbu protiv Soroša i drugih nedobronamjernih međunarodnih adresa koje su se trudile da vašu opoziciju predstave kao izvođače njihove politike", navodi se u čestitki.

Dodaje se da u DF-u vjeruju da će Dodik u vršenju nove odgovorne funkcije, predvodeći srpski narod u Republici Srpskoj, uraditi sve što je u njegovoj moći "da Srbi budu jedinstveni i zajedno i da najveća srpska pobjeda nakon Drugog svjetskog rata - stvaranje i opstanak Republike Srpske, neće biti dovedena u pitanje".

U čestitki su posebno pohvalili odnos Dodika prema Rusiji 

"Vi ste se poveli primjerom najmudrijih srpskih političara u istoriji, među kojima se nalaze i vladari Crne Gore iz loze Petrovića, da niste spremni da odustanete od bratskog i prijateljskog odnosa prema Rusiji, čak ni po cijenu izbornog poraza, što su vam građani Republike Srpske, posebno pravoslavni hrišćani, znali da cijene i upravo zbog toga vam dali u najvećem broju svoje povjerenje", navodi se u čestitki.

Iz DF-a su saopštili i da se raduju nastavku "iskrene saradnje koju smo i do sada imali a koju ćemo u budućnosti još više unapređivati".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније