Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 08. 2013. 20:13 >> 22:45
2

SEZONA U HN

SDP: DPS u klin, Gvozdenović u ploču

Ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović dao je juče u Herceg Novom više nego pozitivnu ocjenu o rezultatima ovogodišnje turističke sezone, što je u potpunoj suprotnosti sa ranijim ocjenama lokalnog DPS-a, navodi se u saopštenju SDP-a.

"Sama ova činjenica koju su mediji prenjeli ne bi bila vrijedna reagovanja da nije u potpunosti suprotna sa inicijativom Odborničkog kluba DPS-a Herceg Novi, po čijem zahtjevu je prije nepunih desetak dana inicirana vanredna sjednica lokalnog parlamenta uz obrazloženje potpuno suprotno od onoga što su juče javno zaključili ministar Gvozdenović i gradonačelnik Mandić", poručuju iz SDP-a.

U toj partiji kažu da su zbunjeni svi građani, pa vjerovatno i članovi i simpatizeri DPS-a.

"Činjenica je da su  česme opet suve, čitavim gradom kante pune smeća koje se prezna svaka tri-četiri dana, ulice užasno prljave, fekalije se na svako malo izlivaju u more, lokalni putevi su zapušteni, buke je na pretek i to uvijek sa istih mijesta i tako dalje i tako dalje.  Sve to ministar i gradonačelnik očigledno nijesu željeli da vide", poručuju iz SDP-a.

U toj strancu podsjećaju da je Gvozdenović ne samo ministar u Vladi koju vodi predsjednik DPS-a, nego je i dojučerašnji direktor partije.

"Na kraju, da bude svima jasno, ne raduje se SDP što je turizam u Herceg Novom pao na ovako niske grane. Voljeli bi da je tri puta bolje, pa taman nikad ne bili dio lokalne vlasti. Bez želje za ubiranjem političkih poena ukazujemo na vitalne probleme sa kojima se hercegnovski turizam od kojeg živi najveći dio naših sugrađana suočava već dvije decenije", poručuju iz hercegnovskog SDP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније