Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 10. 2018. 10:47 >> 11:23

OD 20 SATI NA TVCG1

Počinje "Živa istina", gost Predrag Kojović

Gost Darka Šukovića, u emisiji koja otvara novu sezonu "Žive istine" na Javnom servisu, je Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke, "najgrađanskije i najintelektualnije" partije u BiH.

Kojović u "Živoj istini", govori o rezultatima izbora u BiH, mogućnosti izazivanja političke krize zbog pobjede Željka Komšića nad Draganom Čovićem i ulaska Milorada Dodika u Predsjedništvo države.

Kakve su šanse da Dodik, kao nekad Mesić za SFRJ, kaže: ispunio sam svoj zadatak- BiH više nema? Da li je angažman Korija Levandovskog, Trampovog savjetnika i šefa predizborne kampanje, nagovještaj skidanja Dodika sa američke "crne liste"?

Jesu li rezultati glasanja u RS drugi uspjeh Rusije na Balkanu, za samo sedam dana?

Koliko se Islamska zajednica miješala u izborni proces i da li će Šefik Džaferović slušati Bakira Izetbegovića? Ko su bili predstavnici "inkluzivnog" patriotizma na posljednjim izborima i kakve su posljedice na društvo ostavile tri posljednje decenije?

Odgovore na ta i brojna druga, važna i zanimljiva pitanja, dobićete u "Živoj istini", večeras od 20 sati na Prvom i Satelitskom kanalu Javnog servisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније