Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Pobjeda ]

19. 10. 2018. 07:23 >> 07:02
4

RUDOVIĆ SAOPŠTIO

U Skupštini ću govoriti u svoje ime

Bivši potpredsjednik Građanskog pokreta URA i nezavisni poslanik Neđeljko Rudović vratiće se, nakon gotovo dvogodišnjeg bojkota parlamenta, u skupštinske klupe u srijedu, na sjednicu posvećenu premijerskom satu.

"Počeću djelovanje u parlamentu na sjednici 24. oktobra. Govoriću u svoje ime iako nijesam napustio članstvo u Uri. Govoriću i u ime svih koji dijele moje viđenje ukupne situacije u zemlji", kazao je Rudović za Pobjedu.

Rudović je ranije, u intervju Pobjedi, kazao da se bojkot parlamenta pokazao besmislenim.

"Nakon teškog poraza na predsjedničkim i lokalnim izborima u aprilu i maju, bojkot je postao besmislen. Imao je i te kako opravdanja nakon što je DPS uzurpirao vlast proizvodeći vanredno stanje u oktobru 2016, a njegov cilj je bio da ih opozicija zajednički natjera da pristanu na donekle fer uslove za izbore", naveo je Rudović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније