Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.P. ]

20. 10. 2018. 12:44   >>  12:23 3

ISTORIJSKA ODLUKA

Krivokapić čestitao Zaevu

Proces izmjena Ustava, istorijska je odluka za Makedoniju, jer je sada potpuno jasno da je sudbinu svojih građana vezala za demokratska društva zemalja EU i NATO, navodi se u čestitki koju je predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić, uputio predsjedniku Vlade Makedonije i predsjedniku SDSM-a, Zoranu Zaevu.

"SDP Crne Gore kao sestrinska partija i kao politički subjekt, koji se skoro tri decenije dosljedno zalaže za evropske i evroatlantske integracije, vam čestita na liderskoj ulozi, vizionarstvu i političkoj hrabrosti da trajno rješavate teške izazove sa kojima se vaša država suočava", navodi se u čestitki.

Krivokapić je ocijenio da je zahvaljujući takvoj politici, sada već sigurno, otvorena perspektiva za sve građane Makedonije da budu dio progresivnih integracionih procesa koji će ih uvesti u krug demokratskih i ekonomsko razvijenih društava.

"U SDP Crne Gore ćete, kao i do sada, uvijek imati pouzdanog partnera u našoj zajedničkoj borbi za stabilan, demokratski i ekonomski razvijen region, zasnovan na socijalnoj pravdi i vladavini prava.Region koji će biti očišćen od svih hipoteka ratne prošlosti i koji će biti u stanju da se suoči sa svim oblicima postratnih tranzicionih nepravdi koje naša društva čine ranjivim." poručio je predsjednik SDP-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније