Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

31. 10. 2018. 14:42 >> 14:25
12

IDE BOJOVIĆ

Putinova administracija pozvala Kneževića u Kremlj

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević dobio je poziv od administracije predsjednika Ruske Federacije da prisustvuje Svjetskom ruskom narodnom saboru 1. novembra u Kremlju. Iz DNP-a su naveli da će se na skupu zvanicama obratiti predsjednik Rusije Vladimir Putin i patrijarh Moskovski i sve Rusije Kiril. Knežević zbog suđenja, međutim, neće moći da putuje u Moskvu, pa će umjesto njega DNP predstavljati Vladislav Bojović.

Zbog obaveze da se 01. novembra pojavi u Višem sudu u procesu pokušaj terorizma, Milan Knežević neće biti u mogućnosti da prisustvuje Saboru, zbog čega će DNP u Kremlju predstavljati Vladislav Bojović, član Predsjedništva i doskorašnji poslanik u Skupštini Crne Gore, navodi se u saopštenju DNP-a.

"Demokratska narodna partija obavještava javnost da je njen predsjednik Milan Knežević dobio poziv od adminstracije Predsjednika Ruske Federacije da prisustvuje Dvadeset drugom Svetskom Ruskom Narodnom Saboru koji će se održati 01. novembra u Kremlju. Sabor je posvećen dvadesetpetogodišnjici  društvenog dijaloga i civilizacijskog razvoja Rusije, gdje je predviđeno da se prisutnim zvanicama obrate predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin i patrijarh Moskovski i sverusije Kiril, što najbolje govori o značaju ovog skupa", navodi se u saoštenju te partije.

"Demokratska narodna partija još jednom iskazuje zadovoljstvo što se njena programska opredeljenja, među kojima je razvoj najboljih mogućih odnosa s Rusijom jedno od najvažnijih, potvrđuju i kroz ovakav visoki nivo saradnje koja će u narednom periodu biti još konkretnija i sadržajnija", ističe se u saopštenju te partije. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније