Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

10. 11. 2018. 12:12   >>  11:50 8

OPET IDE BOJOVIĆ

Knežević bez pasoša ne može u Rusiju

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević saopštio je da, nakon što mu je sutkinja Suzana Mugoša oduzela pasoš, nema dilemu da vlast pokušava sve da u koordiniranoj akciji spriječi njegove međunarodne aktivnosti. Knežević je saopštio da je dobio poziv da prisustvuje svečanosti "Dan otvorenih vrata", ali da će umjesto njega, i ovog puta, u Rusiju ići Vladislav Bojović.

Na vojnoj akademiji koja nosi ime generala Margelova predviđeno je osveštenje hrama i svečana liturgija koju će služiti Rjazanjski i Mihajlovski mitropolit Marko.

Učesnicima svečanosti iz političkog i društvenog života Rusije obratiće se i ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu, a predviđeni su i brojni bilateralni susreti sa predstavnicima državne Dume i Savjeta Federacije.

“Nakon što je sudija Suzana Mugoša na zahtjev Milivoja Katnića ponovo oduzela pasoš lideru DNP- a, nemamo nikakvu dilemu da se radi o koordiniranoj akciji režima kako bi se spriječile međunarodne aktivnosti Milana Kneževića. Više je nego očigledno da njegove posjete predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, učešće na PSSE i nedavni sadržajni susreti u Moskvi, predstavljaju latentnu opasnost za režim koji ima za cilj da predsjednika DNP- a u kontinuitetu ili šalje u zatvor, ili da mu oduzimanjem putnih isprava nametne svojevrsnu izolaciju. Zbog toga će DNP na ovoj svečanosti predstavljati Vladislav Bojović, član Predsjedništva i doskorašnji poslanik, koji će u ime Milana Kneževića uzeti učešće na ovoj svečanosti, i još jednom ponoviti naša programska načela o neophodnosti razvoja najboljih odnosa sa bratskim ruskim narodom koji su narušeni odlukom režimske Crne Gore”, saopšteno je iz DNP.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније