Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

18. 11. 2018. 08:39   >>  08:15 5

GRUPA GRAĐANA

Formiraće GP "Nova ljevica"

Grupa građana Saša Mijović koja je djelovala na lokalnom nivou i kandidovala svoju listu na prethodnim podgoričkim izborima, prerasta u Građanski pokret Nova ljevica koji će djelovati na nacionalnom nivou, saopšteno je iz tog GP.

Formiranje GP Nova ljevica, predviđeno za 8. decembar 2018. godine.

Iz tog pokreta poručuju da će se, kao pravi i istinski ljevičari, boriti za građansku Crnu Goru koja će biti država socijalne pravde, i njenih najljepših istorijskih vrijednosti kao što su solidarnost, pravičnost i humanost.

“Građanski pokret Nova ljevica će biti posvećena borbi za sve neprivilegovane u Crnoj Gori. Većina građana Crne Gore pripada kategoriji “isključenih”, nevidljivih građana, koji za ovaj sistem ne postoje. Mi ćemo se boriti za nezaposlene, diskriminisane, marginalizovane, činovnike, prosvjetare, medicinske radnike, mlade, obespravljene, osiromašene, poljoprivrednike, penzionere... za sve koji ovdje ne vide zemlju socijalne pravde koju nam garantuje Ustav Crne Gore”, poručuju iz GP, na čijem čelu će biti Saša Mijović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније