Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

21. 11. 2018. 16:00 >> 16:04
1

MARKOVIĆ O BARU

Za poboljšanje infrastrukture kontinuirana podrška Vlade

Bar daje snažan impuls razvoju države, a za dalje unapređenje kvaliteta života građana, jačanjem sveukupne infrastrukture, nastaviće da ima kontinuiranu podršku Vlade, kazao je predsjednik Vlade Duško Marković na sastanku sa delegacijom predvođenom predsjednikom opštine Bar Dušanom Raičevićem.

Na sastanku, organizovanom povodom predstojećeg Dana opštine, premijer je čestitao praznik građanima i rukovodstvu i ukazao na pozitivan trend razvoja države koji je Vlada obezbijedila u prethodne dvije godine.

Premijer je pohvalio stabilizaciju javnih finansija u opštini i dodao da na lokalnom ali i državnom nivou moramo nastaviti sa finansijskom konsolidacijom i štednjom, jačanjem napora na smanjenju sive ekonomije ali većim ulaganjima u infrastrukturu.

„I to ne samo u putnu, već i u energetsku i digitalnu infrastrukturu“, istakao je predsjednik Marković.

Raičević je rekao da opština radi na valorizaciji turističkih potencijala na Maljeviku i Dubovici, kao i da se stvaraju pretpostavke da Bar dobije prvi hotel sa pet zvjezdica. Zajednički je konstatovano da će valorizacija Luke Bar i aerodroma u Podgorici dodatno podstaći razvoj grada i osnažiti privrednu djelatnost.

Predsjednik opštine je kazao da zajedno sa Vladom, preko Direkcije javnih radova, rade na poboljšanju saobraćajne infrastrukture ali i ukazao na izazove koji se tiču vodosnabdijevanja grada i komunalnog reda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније