Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 11. 2018. 07:28   >>  07:03

BIVŠI POTPREDSJEDNIK TVRDI

Budva prihodovala 90, vratila samo 10 miliona dugova

Za vrijeme dvogodišnjeg mandata predsjednika opštine Budva Dragana Krapovića, koji ističe u decembru, grad je prihodovao od 80 do 90 miliona eura, a vratio svega 10 miliona dugova, tvrdi bivši potpredsjednik opštine Ljubo Filipović.

U objavi na Fejsbuku, koju je naslovio sa "Post za Budvane", Filipović je, kako prenosi Pobjeda, građane pozvao da razmišljaju logično i zapitao se šta je sa preostalih 70-80 miliona, koje je prihodovala opština.

"Razmislimo logično. Od kada je Krapović došao na vlast do kraja njegovog mandata sada u decembru, prihodovao je 80-90 miliona eura. Nije pretjerivanje. Dugova je vraćeno 10 miliona, tako se bar hvale. Gdje je ostalih 70-80 miliona”, napisao je Filipović.

Ustvrdio je i kako se za te pare može izgraditi dio Jadransko-jonske magistrale kroz Budvu, 10 škola i 15 vrtića, te kupiti 160 školskih autobusa.

"Što je on uradio sem što je asfaltirao par ulica i tako posao nabacio kolegama iz koalicije? Ali, ja ništa ne znam, što kaže uvaženi gospodin Medojević”, napisao je Filipović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније