Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

25. 11. 2018. 11:53 >> 11:29
14

DELEGACIJA U NOVOM SADU

CG pozdravlja istorijske događaje koje slave Vojvodina i Srbija

Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija, poruka je delegacije Vlade Crne Gore, koja je u Novom Sadu prisustvovala obilježavanju 100 godina završetka Velikog rata i oslobođenja Vojvodine.

 

U delegaciji su, kako je saopšteno, bili ministar kulture Aleksandar Bogdanović, šef Kabineta predsjednika Vlade Dragoljub Bulatović i savjetnica predsjednika Vlade za vanjsku politiku Dubravka Lalović.

Na sastanku delegacije Vlade Crne Gore sa potpredsjednikom Vlade AP Vojvodine Đorđem Milićevićem, uoči početka svečanog programa, razgovarano je o daljim odnosima i budućoj saradnji Vlade Crne Gore sa pokrajinskom vladom, kao i o unapređenju bilateralnih odnosa koji se tiču brojne crnogorske zajednice u Vojvodini i Srbiji.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније