Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 11. 2018. 12:43 >> 22:38
9

CRNOGORSKO ISKUSTVO

Đukanović na Oksfordu o EU perspektivi Balkana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je u London, gdje će sjutra održati predavanje na temu "Evropska perspektiva Zapadnog Balkana - crnogorsko iskustvo". Đukanovića je, na aerodromu "Biggin Hill", dočekao izaslanik kraljice Elizabete, pukovnik Robert Marfin.

Crnogorski predsjednik će predavanje održati na poziv predsjednika Oksfordske unije Stefena Horvata.

"U pismu Horvata se između ostalog naglašava da je Oksfordskoj uniji čast da ugosti jednog tako eminentnog svjetskog lidera, i podsjeća da je njihovo studentsko društvo, osnovano još 1823. godine, ugostilo velikane poput Alberta Ajnštajna i Vinstona Čerčila, više američkih predsjednika, kao i brojne istaknute ličnosti u raznim oblastima iz cijelog svijeta", navodi se u saopštenju.

Predsjednik Đukanović će iskoristiti boravak u Londonu i za susrete sa visokim zvaničnicima Ujedinjenog Kraljevstva.

Prilog Dijane Drašković, TVCG:

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније