Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

30. 11. 2018. 11:53 >> 11:47
28

STANIŠIĆ

Građanskih nemira neće biti, CG stabilna država

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Obrad Stanišić vjeruje da su državni organi, koji su sinoć uhapsili poslanika Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića, radili po zakonu.

Komentarišući najave DF-a o građanskim nemirima, Stanišić je siguran da do toga neće doći. Poručuje da je Crna Gora stabilna država.

''Kao predsjednik odbora za bezbjednost i odbranu ja želim da izrazim žaljenje što se to desilo. Ja ne želim da ulazim u odluke ni Višeg suda, niti bilo kojeg državnog organa, to je njihov posao. Žao mi je što se to desilo poslije sinoćnje rasprave o Rezoluciji o takozvanoj ''Podgoričkoj skupštini. Ja hoću da vjerujem da su državni organi, posebno Viši sud po čijem nalogu je Uprava policije postupila, da su radili po zakonu, ako bilo ko ne radi po zakonu, treba da pred zakonom odgovara '', kazao je Stanišić novinarima u Skupštini.

Što se tiče najave građanskih nemira Stanišić misli da do toga neće doći, da je, kako dodaje, Crna Gora stabilna država.

“Vjerujem da smo svi jednaki pred zakonom i ne vidim bilo kakvog razloga, ni povoda, niti to Crna Gora treba da dozvoli da dođe do bilo kakvih građanskih nemira'', zaključio je Stanišić.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније