Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Antena M, objavila B.B. ]

02. 12. 2018. 19:02 >> 22:49
21

KONSULTACIJE DF - BRAJOVIĆ

O ulasku policije sjutra na Kolegijumu

Završene su konsultacije poslanika Demokratskog fronta (DF) sa predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem, koji su zatražene kako bi razjasnili da li policija može ući u Skupštinu bez odobrenja predsjednika Skupštine.

Odluka će biti donijeta sjutra na Kolegijumu.

Kako je ranije poručeno bez obzira na odgovor, DF će biti uz Kneževića i on se, kako je saopšteno neće dobrovoljno predati.

Radunović poziva na okupljanja

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je ranije večeras da se Milan Knežević neće predati i da će policija morati nasilno da ga izvede iz Skupštine, te da će ga funkcioneri DF-a braniti.

On je najavio da će se od sjutra, pa svakog narednog dana, ispred Skupštine održati okupljanje pristalica.

"Pozivamo sve da od sjutra pa svakog narednog dana budete ovdje. Svakog dana biće neki pres ili obraćanje, svakog dana ćemo biti ovdje od 18 do 20 sati i pružati Milanu podršku", istakao je Radunović.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније