Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

05. 12. 2018. 19:15   >>  18:59 20

PROTEST DF-A

"Spremni za borbu koja će dugo trajati"

Demokratski front organizovaće protestne skupove sve dok njihovi funcioneri Nebojša Medojević i Milan Knežević ne budu slobodni građani, poručeno je iz tog političkog saveza.

Poslanik DF-a Milutin Đukanović je, na skupu ispred Skupštine, poručio da borba DF-a prevazilazi politiku ljudi koji su uhapšeni na, kako je naveo, pravdi boga.

“Ako izgubimo slobodu i demokratiju sjutra ćemo izgubiti sve. Nebojša Medojević i Milan Knežević nijesu odbili da svjedoče, oni su saopštili ono što znaju i da ih 100 puta pozovu da svjedoče oni će isto ponoviti, pa čemu onda tiranije”, poručio je Đukanović.

On je ponovio da je Medojević uhapšen nezakonito, jer mu prethodno nije skinut imunitet.

“Mi ćemo ovdje ostati i biti uporni sve dok Medojević i Knežević ne budu slobodni građani. Mi smo spremni za borbu koja će dugo trajati, ali imaćemo još akcija od žutih prsluka do obilaska kuća pojedinih funkcionera, ministara i sudija”, poručio je Đukanović.

Skup je podržao i poslanik Goran Danilović, koji je kazao da je došao na protest kao slobodan čovjek, koji zna šta je pravda.

“Kad je nepravda učinjena nekom čovjeku moja dužnost kao parlamentaraca je da odgovorim na tako nešto”, kazao je Danilović.

On je poručio poslanicima da je njihov zadatak da brane dostojanstvo Parlamenta.

“Mi nismo iznad zakona. Upravo vi kolege opozicioni poslanici treba da se pojavite ovdje da pokažete da nismo svi isti”, poručio je Danilović.

 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније