Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

06. 12. 2018. 10:56   >>  12:36 36

VUČIĆ

"U CG na djelu ogoljena antisrpska kampanja"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da u Crnoj Gori postoji ogoljena antisrpska kampanja i dodao da je to za Srbiju veoma teško jer Beograd želi da izbjegne konflikte.

Vučić je rekao da je užasnut zbog toga što je profesoru prava Dejanu Miroviću zabranjeno da uđe u Crnu Goru, iako se radi o čovjeku koji je porijeklom iz te zemlje.

"Mi ne damo kriminalcima da uđu u Srbiju a vi ne date onima koji drugačije misle. Ne date ljudima iz Crne Gore samo zato što su Srbi. Ja to da pravdam - stvarno nijesam u stanju", rekao je on.

Komentarišući hapšenje opozicionog lidera Nebojše Medojevića, Vučić je rekao da nema prava da se miješa u unutrašnje stvari Crne Gore.

"Ali, ako pogledate razloge... Da se to desi u Srbiji, nas bi cio svijet osudio i rekao da smo postali prava diktatura", rekao je Vučić za Televiziju Pink. 

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније