Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

06. 12. 2018. 18:22 >> 17:56
1

KONGRES 16. DECEMBRA

DNP: Knežević predložen za predsjednika

Predsjedništvo Demokratske narodne partije završilo je unutarpartijski postupak koji se odnosi na održavanje drugog Kongresa koji će se održati 16. decembra. Predsjedništu su dostavljeni predlozi delegata i predlozi za članove Glavnog odbora u novom sazivu.

"Na sjednici je konstatovano da je dosadašnji predsjednik Milan Knežević dobio jednoglasnu podršku svih opštinskih odbora i da je jednoglasno predložen kao kandidat za predsjednika Demokratske narodne partije Crne Gore i u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Kako su naveli u saopštenju, Predsjedništvo DNP je u tom smislu usvojilo kadrovske predloge organa partije i iskazalo punu podršku predsjedniku Milanu Kneževiću koji se nalazi, kako su kazali, u svojevrsnom pritvoru zbog protivustavnog i nezakonitog određivanja da se stavi u zatvor.

"Tim činom, kao i brutalnom otmicom Nebojše Medojevića u Crnoj Gori je ugroženo funkcionisanje političkog sistema. Suspendovanjem Ustava ugroženo je funkcionisanje Skupštine Crne Gore u punom kapacitetu i ozbiljno prijeti daljem političkim podjelama i sukobljavanju. Uprkos nezapamćenom političkom progonu kojem je Demokratska narodna partija i Demokratski front izložen, a posebno kojem su izloženi naši lideri i funkcioneri, ostajemo u potpunosti posvećeni i principijelni u borbi za konačnu demokratizaciju Crne Gore u kojoj ćemo sigurno istrajati do kraja", navodi se u saopštenju DNP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније