Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

11. 12. 2018. 18:55 >> 07:34
9

STIGAO U ĆAKO

Đukanović obišao koloniju La Montenegrina

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je u posjetu provinciji Ćako, gdje su ga dočekali viceguverner Danilo Kapitanić, gradonačelnik Saenz Penja Gerardo Cipolini i počasni konzul Crne Gore Drago Mićunović.

Odmah po dolasku Đukanović je obišao 30-ak kilometara udaljenu crnogorsku koloniju La Montenegrina, podignitu prije jednog vijeka, kao i zajednički spomenik sedmorici njenih osnivača i mjesno crnogorsko groblje.

Posjetio je i dom "Durmitor", koji su crnogorski iseljenici izgradili 1926, renoviran prije pet godina, i upisao se u knjigu gostiju.

U toku je radni ručak koji je u čast predsjednika Đukanovića priredio guverner provincije Domingo Pepo.

Predsjednik će popodne otvoriti "Crnogorsku kuću" u Saenz Penja, odakle će otputovati u dvodnevnu posjetu Paragvaju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније