Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 12. 2018. 13:45 >> 13:19
8

VUČUROVIĆ ODGOVORIO

DF-u vjeruje više od 22% građana

Podacima o rejtingu političkih partija, koje je danas objavio CEDEM, želi se zaustaviti objedinjavanje opozicije i sprečavanje narodnog bunta, ocijenio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

 

Reagujući na istraživanje javnog mnjenja, prema kojem Demokratski front (DF) ima povjerenje 10,1 odsto ispitanika, Vučurović je rekao da su u tom savezu "očekivali da se ovih teških dana po Crnu Goru oglasi neko od posluge DPS-a".

"Specijalni rat protiv DF-a vodi se preko provjerenih mehanizama, i njim se želi opravdati protivustavno hapšenje Nebojše Medojevića i pokušaj hapšenja Milana Kneževića. Po običaju, kao provjerena posluga režima oglasio se CEDEM, da javnost obavijesti da je u Crnoj Gori stanje redovno i da jedino DF kvari tu idilu, pa ga treba smjestiti u procenat koji, kao što je slučaj sa ovom 'anketom', odrede Milo Đukanović i Duško Marković", ističe Vučurović.

Rezultati koji su, kako je rekao, nacrtani u nekoj kancelariji ANB-a, "samo svjedoče da je strah režima od DF veliki, i da ne može represija pobijediti ideju koju nosimo".

"DF se ne povlači, idemo dalje do konačne pobjede. Ako nekoga baš interesuje - i mi imamo istraživanje - da vlast stoji veoma loše, da javnost nema nikakvo povjerenje u pravosuđe, da su građani spremni da nezadovoljstvo izraze na ulici, da većina očekuje da se opozicija objedini oko DF-a, koji je prema relevantnim istrazivanjima u oktobru bio na preko 22 odsto", tvrdi Vučurović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније