Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 12. 2018. 19:11   >>  18:43 3

NOVI PREDSJEDNIK OO SNP KOLAŠIN

Kujović: Uz SNP namjeravam da staram

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Kolašin na Izbornoj konferenciji izabrao je jednoglasno za predsjednika Zorana Kujovića, dok je za potpredsjednika imenovan Miodrag Bulatović.

Kako navode, novi opštinski odbor broji 45 članova i kako su istakli, spremni su da svu svoju snagu, znanje i umijeće iskoriste kako bi pomogli da se SNP vrati na mjesto koje joj pripada na političkoj ljestvici Crne Gore.

"SNP je partija uz koju sam odrastao i uz koju namjeravam da staram. Nijedna partija kao naša nema program koji je po mjeri svakog čovjeka koji hoće slobodno, demokratsko i prosperitetno društvo. Tu sam da pomognem da se te ideje i dalje realizuju jer i ovaj naš divni grad i sugrađani zaslužuju i više i bolje", kazao je novi predsjednik OO SNP Kolašin.

Kujović je, kako navode, ugledni privrednik iz Kolašina sa diplomom fakulteta za bezbjednost, dok je Bulatović student mašinstva.

Izbornu konferenciju je pozdravio predsjednik SNP-a Vladimir Joković sa saradnicima, ne krijući zadovoljstvo rezultatima istraživanja koje je objavio Cedem.

Podsjećaju, Cedem je danas objavio rezultate istraživanja javnog mnenja koji govore da su SNP i njen predsjednik, popularno rečeno, u trendu rasta.

"Rekli smo da ćemo učiniti sve da sačuvamo naš SNP i, evo, obećanje se ispunjava. Naša partija je u fazi konsolidacije. Imamo Asocijaciju mladih na koju smo ponosni i koja će tek pokazati kako razmišlja i radi naša omladina. Nedavno smo formirali i Asocijaciju žena, svjesni činjenice da su žene naš sastavni dio i da ih uvijek treba uvažiti i saslušati a i poslušati kad treba. Sve to su potvrdili rezultati istraživanja rejtinga partija i političara koje je danas objavio Cedem, a koji govore da smo jedna od dvije partije na političkoj sceni Crne Gore koja bilježi rejting rasta. I još nešto, nemamo namjeru stati", poručio je Joković.

Izbornoj konferenciji u Kolašinu, prisustvovali su potpredsjednici SNP Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, član Predsjedništva SNP Miomir Vojinović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić i portparol Miloš Rajković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније