Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 08. 2013. 15:34 >> 15:34
3

OŠTRA REAKCIJA

SNS: Medojevića plaćao zemunski klan

Potpredsjednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović kazala je povodom izjava funkcionera DF-a Nebojše Medojevića, da je njega plaćao zemunski klan i da bi bilo bolje da se ne bavi unutrašnjim pitanjima Srbije.

 

Medojević je posljednjih dana u više navrata govorio da je promjena vlasti u Srbiji dovela do "obnavljanja uticaja balkanske mafije", i da srpski premijer i prvi potpredsjednik vlade, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, štite odbjeglog narkobosa Darka Šarića.

Na pitanje da prokomentariše nedavne napade Medojevića na SNS i predsjednika stranke Aleksandra Vučića, ona je rekla:"Medojević? To je onaj čovjek koga je plaćao zemunski klan i koji danas govori o SNS i predsjedniku strane Aleksandru Vučiću? Bilo bi mu bolje da se bavi, na primjer, KAP-om i tužbama, odnosno ekonomskom situacijom u Crnoj Gori, nego unutrašnjim stvarima Srbije".

Kako je rekla, njeno pitanje za Medojevića bilo bi: "Jel' vas i sada opet neko plaća?" Na pitanje novinara da objasni informaciju da je Medojevića plaćao zemunski klan, ona je odgovorila: "Mi imamo takve informacije. Ako bude reakcije, možemo da ih dokažemo."

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније