Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

18. 12. 2018. 07:25 >> 08:16
7

PROMJENE U BUDVI

Krapović podnosi ostavku 31. decembra

Sjednica Skupštine opštine Budva na kojoj će biti konstatovana ostavka dosadašnjeg predsjednika Opštine Dragana Krapovića biće, najvjerovatnije, održana, 4. januara, saznaju Dnevne novine iz vladajuće budvanske koalicije.

Prema koalicionom sporazumu koji su potpisali konstituenti budvanske vlasti, Krapović bi trebalo da podnese ostavku 29. decembra, ali je to neradni dan, pa će on to učiniti 31. Na njegovo mjesto će doći lider budvanskog Demokratskog fronta Marko Bato Carević.

Prema dogovoru koji je postignut nakon lokalnih izbora, od 24. decembra, 2016. kandidat Demokratske Crne Gore Dragan Krapović obavlja funkciju predsjednik opštine u prvom dvogodišnjem mandatu, a Carević treba da bude na toj funkciji u drugom dvogodišnjem mandatu, odnosno od januara 2019. godine.

Kada se rotiraju predsjednici opštine, ostavku će podnijeti i Đorđije Vujović, sadašnji predsjednik SO Budva, koji je iz redova DF-a. Na njegovo mjesto, nezvanično saznaju DN, doći će odbornik Demokrata Krsto Radović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније