Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

19. 12. 2018. 07:36   >>  07:12 7

VUKOVIĆ PORUČIO

U DPS-u nema sukoba

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miodrag Vuković, ocijenio je da je priča o sukobima u toj stranci zamjena teza kojom opozicija, njima naklonjeni mediji, NVO sektor i „vrlo svrstani intelektualci“ pokušavaju da skrenu pažnju s očiglednog problema ka željenom.

„Koji su to navodi o sukobu u DPS-u? Koje su to dvije politike, Đukanovićeva i Markovićeva, kako kažete? Koji su to krugovi, bliski jednoj ili drugoj politici, iz kojih stižu kritike onom drugome? Ništa od toga. Svi su oni (opozicija, mediji, NVO... prim. nov) zagledani u ‘sukob’ koji traje u DPS-u i našoj politici, a među njima i njihovim miljenicima ne prestaju ratničke igre. U DPS-u je situacija redovna, a sve prethodno što sam rekao najbolji je demanti politike ‘snila baba što joj milo bilo’“, istakao je Vuković za Portal Analitika.

Govoreći o dvije godine Vlade premijera Markovića, Vuković kaže da je ona ostvarila mjerljive rezultate na polju ekonomskog i društvenog razvoja, te da nema razloga za vanredne izbore.

„Ništa vanredno u Crnoj Gori, sve se – ma koliko dobro, manje ili više bilo – može učiniti boljim kroz redovne, a trajuće demokratske procedure. Tako da vanrednim mjerama – a samim tim i o vanrednim izborima – niko ozbiljan ne razmišlja“, poručuje poslanik DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније