Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 08. 2013. 11:54   >>  18. 08. 2013. 10:24 37

"ČETNIŠTVO"

Puni zamah stvaranja Male Velike Srbije

Lider Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Slavko Perović u svom najnovijem blogu napisao je da živimo u vremenima u kojima se ime bivše Jugoslavije ne smije ni pomenuti, jer pominjanje tog divnog imena uvijek nameće pitanje: ’Zašto je srušismo?“.

 

Navodeći da se uz to pitanje postavlja i pitanje „ko i zašto sruši Antu Markovića“, Perović se zapitao „ima li danas iđe ikoga, na teritoriji bivše Jugoslavije, koji može da uporedi genijalnost, hrabrost, vizionarstvo, patriotizam Anta Markovića, sa bilo kojom od mafijaških protuva koje već 23 godine drže moć od Triglava do Đevđelije“.

„Zna se da je Jugoslaviju, planski u krvi, razorila CIA“, napisao je Perović, navodeći da je sve rađeno planski u saradnji sa jugoslovenskim doušnicima.

On je rekao i da odavno vidi da je u punom zamahu projekat, krvavi i ratno-zločinački: stvaranje Male Velike Srbije“.

„Jedino zahuktavanjem toga projekta može se objasniti: kako je moguće da najintimniji Miloševićevi kadrovi, koji su već odavno morali biti osuđeni za ratne zločine i protivustavno rušenje bivše Jugoslavije te svoju sudbinu okončati iza rešetaka, ili pred streljačkim vodom, i dalje su glavni držitelji moć u svakoj novonastaloj državi“, napisao je između ostalog Perović.

On je napisao i ko se ikad zapita zašto ubiše LSCG.

„Ko se pita: ko, kako i zašto naredi javni pokušaj ubistva Slavka Perovića usred Herceg Novog“, napisao je, između ostalog, vođa liberala.

Perović je ocijenio da stvaranje Male Velike Srbije ne može biti bez pune reintegracije četništva.

„I na tome se iz sve snage radi! Ovo što je rečeno je jedini ispravan način čitanja velike ratno huškačke organizacije koja sebe lažno predstavlja crkvom - SPC, ali tako se najlakše čita i ponašanje još jedne lažne crkve koja sebe predstavlja kao – CPC. Sve navedeno, i još mnogo,mnogo, mnogo drugoga, svjedoči samo o stvaranju Male Velike Srbije sa ubijanjem Republike Srpske, Crne Gore, i svođenja Makedonije na srpski region“, zaključio je Perović.

 

Пратите нас на

Коментари37

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније