Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

28. 12. 2018. 10:00 >> 09:32

BUDŽET NIJE USVOJEN

Kašćelan donio odluku o privremenom finansiranju

Budžet Prijestonice nije usvojen jer nije bilo kvoruma na jučerašnjoj sjednici, a gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan donio je Odluku o privremenom finansiranju Prijestonice.

Sjednica Skupštine Prijestonice započeta 24. decembra, na kojoj je između ostalog trebalo da se raspravlja o budžetu, nije nastavljena u terminu zakazanom za 27. decembar, jer nije bilo kvoruma, saopšteno je iz kabineta predsjednice Skupštine Prijestonice Maje Ćetković.

''Kako postoji zakonska obaveza usvajanja Budžeta do 31. decembra, a Odbor za finansije se nije sastao, jer se bivši odbornik SD-a i članovi Odbora iz redova opozicije u više navrata nijesu odazvali pozivu, u skladu sa Zakonom, gradonačelnik Aleksandar Kašćelan je donio Odluku o privremenom finansiranju Prijestonice'', navela je Ćetković u saopštenju.

Termin nastavka sjednice biće, kako je najavila, definisan na kolegijumu predsjednice Skupštine, zakazanom za 28. decembar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније