Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

30. 12. 2018. 11:10 >> 10:53
4

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Radićemo za dobrobit cijelog društva

Pred nama je godina u kojoj nastavljamo sa radom za dobrobit cijelog našeg društva, a nastojaćemo da unaprijedimo mnogo toga dobrog što je podignuto i što odlikuje Crnu Goru, istakao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović u novogodišnjoj čestitci građanima.

"Odlazeća 2018. za Skupštinu Crne Gore bila je izazovna, intenzivna i sa dobrim rezultatima. Bila je to godina u kojoj smo mnogo posla obavili, neke aktivnosti započeli i njihov nastavak slijedi.  Dužnost poslanika je da rade u korist svih građana, progresa i budućnosti države. Tako smo u 2018. nakon uspješno završenih izbornih ciklusa intenzivirali politički dijalog u kojem svakodnevno polažemo ispit", naglasio je Brajović.

Kako je istakao, unaprijeđena su  brojna zakonska rješenja u oblastima u interesu cjelokupnog društva.

"Za naš rad dobili smo još snažniju podršku međunarodnih institucija. Intenzivnim i sveobuhvatnim aktivnostima, hvatanjem u koštac sa izazovnim temama i događajima, stvorena je osnova za sve značajniju ulogu Parlamenta", naglasio je predsjednik Skupštine.

On je rekao da građani moraju biti sigurni u Ustav i zakone, njihovu potpunu i neselktivnu primjenu.

"Radom na izbornom i drugom zakonodavstvu, kao i ostalim mehanizmima koji stoje na raspolaganju poslanicima, doprinijećemo stvaranju pogodnijeg ekonomskog i socijalnog ambijenta.  Jačaćemo saradnju sa svim državnim institiucijama, u okviru svojih nadležnosti ćemo pažljivo ćemo pratiti njihov rad i biti odgovoran korektiv. Nastojaćemo da unaprijedimo mnogo toga dobrog što je postignuto i što odlikuje Crnu Goru", istakao je Brajović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније