Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

04. 01. 2019. 12:49 >> 12:20

DEMOKATE - TUZI

Fokusiraće se na socio-ekonomska pitanja

Demokratska Crna Gora će se usmjeriti na socio-ekonomsku zbilju, tešku situaciju u kojoj se nalazi društvo i nuđenje rješenja za izlazak iz krize, ocijenjeno je na sastanku sa članovima i simpatizerima te partije iz Tuzi.

Na tom sastanku je, kako je saopšteno iz Demokrata, otvoren unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za odbornike u Skupštini opštine Tuzi, na izborima koji će se u toj opštini održati 3. marta.

Iz Demokratske rne Gore su kazali da je na sastanku konstatovan priliv članstva i nepokolebljivost i snaga da se istraje na putu demokratskih promjena u društvu, pa tako i u Tuzima.

“Demokrate Tuzi su formiranjem brojnih mjesnih odbora sa teritorije te opštine zaokružile formiranje partijske infratsrukture, što za cilj ima tješnju vezu sa biračima čiji interes i bolji standard života jeste motiv bavljenja politikom svima u Demokratskoj Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je konstatovan i konkretnim podacima potkrijepljen konstatan rast podrške koju Demokrate imaju u Malesiji.

“Takođe, primijećeno je da je razlog za to naša stalna borba protiv širenja nacionalističke histerije, ma sa koje strane ona dolazila, a koja se uvijek generiše i diriguje iz jednog centra – Demokratske partije socijalista (DPS), jer tako oni sami sebi značajno olakšavaju još jedan pokušaj da nastave sa 30-godišnjom vladavinom”, rekli su iz Demokratske rne Gore.

Oni su poručili da to neće dozvoliti, već će fokus njihove pažnje biti socio-ekonomska zbilja, teška situacija u kojoj se nalazi društvo i nuđenje rješenja za izlazak iz te krize u koju nas je vlast uvukla.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније