Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2019. 11:42 >> 11:17
4

ROTACIJA NA FUNKCIJI

Krsto Radović novi predsjednik SO Budva

Većinom glasova odbornika konstantovana je ostavka dosadašnjeg predsjednika Skupštine opštine Budva Đorđija Vujovića, a umjesto njega će naredne dvije godine budvansku skupštinu voditi Krsto Radović iz Demokratske Crne Gore.

Koalicionim sporazumom dogovorene su rotacije nakon dvogodišnjeg mandata na funkcijama predsjednika Opštine i Skupštine, a na tim funkcijama rotiraju se kandidati Demokratskog fronta i Demokrata.

Radović je poručio da mu veliku čast i zadovoljstvo, kao i obavezu, predstavlja to što će biti predsjednik Skupštine opštine, prenosi RTV Budva.

" Ova obaveza čuvanja digniteta i ugleda ovog doma za mene predstavlja izazov u narednom periodu da se u ovoj Skupštini, koja je glas naroda, donose odluke koje su u interesu građana Budve, privrede i države Crne Gore. Ne manju obavezu za mene lično kao predjsednika SO je i to što sam ispred Demokratske Crne Gore predložen da budem predsjednik SO Budva, partiji koja je na lokalnim izborima 2016. godine, a koja priprada ovoj koaliciji, dobila najviše glasova u Budvi", naveo je Radović.

Sjednici nisu prisustvovali odbornici DPS-a i SD-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније