Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

11. 01. 2019. 07:18 >> 06:50
4

JOKOVIĆ

Ne bude li jedinstvena, opoziciju će kazniti birači

Opozicija u Crnoj Gori više nema kad da razmišlja hoće li ili neće sjesti za isti sto i hoće li ili neće nastupiti ujedinjeni, ona to mora da uradi, jer jedino tako možemo srušiti Demokratsku partiju socijalista (DPS), decidan je Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP).

Kako je naglasio, ako tako ne nastupe, njihovi birači će ih žestoko kazniti na narednim izborima, i to sa punim pravom. Poručio je i da će SNP ove godine biti maksimalno skoncentrisan na dalje jačanje rejtinga.

"Mislim da opozicija ne može da postavi pitanje jeste ili nije, može li ili ne može da se ujedini. Mi to moramo da uradimo, zbog naših birača koji svih ovih godina ispaštaju. SNP nije partija u pelenama, mi znamo šta je naš narod prolazio sve ove godine i mi moramo imati ozbiljnu odgovornost prema njima, i mi, i svaka opoziciona partija. Ako to ne uradimo i ako tako ne nastupimo, mislim da će nas naši birači žestoko kazniti na narednim izborima, i to sa punim pravom", navodi Joković, prenosi Dan.

Ističe i da ne treba nijedna opoziciona partija da priprema i šalje ponude jedni drugima ukoliko svi imaju i žele isti cilj da promijene vlast.

"Po mom mišljenju, niko nikakvu ponudu nikome ne treba da nudi ili šalje, jer ako svi imamo jedan zajednički cilj, onda nema šta ko kome da nudi, nego svi treba da sjednemo za sto i da kažemo šta možemo da napravimo. Koji je to put, da se tog puta pridržavamo, a na početku bih volio da se ostave sve razmirice unutar opozicije, da pokažemo da zaista možemo da formiramo vlast a ne da se unaprijed dijelimo i svađamo, da sjutra, kao što je to u opštinama na primorju, svi možemo da sjednemo i sarađujemo i da konačno te opštine imaju jednu dobru vlast kao što je imamo u Budvi i u Kotoru", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније