Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2019. 19:03   >>  18:41 8

KNEŽEVIĆ ĐUKANOVIĆU

"Govorili ste da sam najveći donator DPS-a"

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, koji se nalazi na nacionalnoj potjernici zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba u privrednom poslovanju putem podstrekavanja, reagovao je na današnju izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, naglasivši da je "jedina puna istina koju je Đukanović izgovorio ta da nijesu prijatelji".

Đukanović je danas ocijenio da je Knežević umislio da su njih dvojica prijatelji.

"G. Đukanoviću, Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem, a čijih smo tek prvih par epozoda gledali. Ako nastavite ovako plašim se da ću ostati bez glavnog junaka, jer mi se čini da ste počeli da se gubite. Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima ni manje ni više nego na sjednicama Predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj?", navodi Knežević i dodaje:

"Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja. Najzad, ako kažete "krsta mi" povjerovaću Vam da vila na Gorici, koja košta više od 10 miliona eura, nije Vaša. Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra. G. Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića", poručio je Knežević.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније