Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 01. 2019. 17:12 >> 17:11
2

OPOZICIJA NAKON PRESA

"Katnić nanio štetu CG"

Demokratski front je, nakon današnje pres konferencije Državnog tužilaštva, saopštio da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić "nanio ogromnu štetu Crnoj Gori", dok URA smatra da je jedino ispravno da podnese ostavku.

Podsjetimo, danas je Katnić saopštio je da postoji osnovana sumnja da je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, utaju poreza i doprinosa i pranje novca. Saopštio je i da je Knežević osumnjičen za utaju poreza i pranje novca u slučaju Telekom.

Katnić je kazao da nema "ni udaljene sumnje" da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imao bilo kakve veze s aferom Telekom.

Iz Fronta su saopštili da današnju konferenciju ne treba komentarisati zbog činjenice da se radi o pokušaju "sipanja prašine u oči građanima".

Oni su kazali da su više puta pozivali VDT-a Ivicu Stankovića da procesuira Katnića  "ali on je do sada ostajao nijem".

Iz URE su naglasili da je država pred kolapsom, a "ovo što radi SDT i kompletno tužilaštvo je mrak".

"Gospodine Katniću, zakažite novi press, i saopštite da ste dali ostavku. To je jedino ispravno i bezbolno, sve ostalo je jasno da se radi o proširenoj aferi Koverta", saopšteno je iz URE.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније