Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RCG; Objavila: M.M ]

28. 01. 2019. 17:30 >> 17:08

DF O INICIJATIVI SDP-A

Podržaće održavanje vanredne sjednice

Inicijativa SDP-a za sazivanje vanredne sjednice Skupštine o slučaju "Koverta", kucanje je na otvorena vrata, saopšteno je Radiju Crne Gore iz Demokratskog fronta. U SDP-u kažu da ovih dana očekuju pozitivan odgovor i od drugih opozicionaih poslaničkih klubova. Dio opozicije koji bojkotuje parlament smatra da je to pitanje za one koji su se već vratili u skupštinske klupe.

 

Demokratski front potpisaće inicijativu SDP-a da se na vanrednoj sjednici skupštine raspravlja o sučaju "Koverta", saopštio je Milutin Đukanović.

"DF je otvoren za sve inicijative, bilo da je za vanparlamentarno djelovanje ili za parlamentarno. Kao što će svi ostali politički subjekti koji imaju inicijative protiv vlasti imati našu podršku. To je kucanje na otvorena vrata," rekao je Đukanović.

Demokrate neće podržati inicijativu, jer kako kaže BNorias Bogdanović, ostaju dosljedni odluci o bojkotu Parlamenta.

"Ovo nije pitanje za one poslanike koji bojkotuju Parlament, već za one koji rade u Parlamentu, koji su prekinuli bojkot, njih je ukupno 30, a 27 glasova je potrebno za", rekao je Bogdanović.

U SDP-u oćekuju odgovor i od ostali poslaničkih klubova.

Podsjećamo za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine neophodno je prikupiti 27 glasova.

Nena Drašković, RCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније