Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

01. 02. 2019. 07:05   >>  19:55 4

POZIV ČLANSTVU

"Bez plana ne djelovati vaninstitucionalno"

Na društvenim mrežama pojavio se dokument koji je klub poslanika Demokrata usvojio na sjednici 29. januara ove godine i u kome lideru te partije Aleksi Bečiću predlažu da informiše članove i funkcionere stranke da u ime Demokrata ne mogu vaninstitucionalno djelovati, bez jasno osmišljenog plana i strategije koja je u nadležnosti organa te partije, piše Pobjeda.

Ovaj dokument, koji je poslanički klub Demokrata usvojio povodom aktuelnih žučnih rasprava povodom afera "Atlas" i "Koverta" u rekordnom roku je postao "viralan".

"Poštovani predsjedniče, molimo vas da informišete sve partijske funkcionere, kao i članove naše partije koji vrše javnu funkciju u ime Demokrata, da u ime naše partije ne mogu organizovati ili vaninstitucionalno djelovati bez jasno osmišljenog plana i strategije koja je u nadležnosti organa Demokratske Crne Gore na državnom i lokalnom nivou", navedeno je u dokumentu, koji je potpisao generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović.

List navodi da je dokument upućen predstavnicima opštinskih odbora Demokrata, odbora Glavnog grada, odbora Prijestonice i koordinatorima inicijativnih odbora Demokratske Crne Gore.

U njemu se navodi i da je klub poslanika Demokrata na 13. sjednici održanoj 29. januara ove godine utvrdio i zaključak da je ovo jedan od najosjetljivijih političkih trenutaka za Demokratsku Crnu Goru i opoziciju uopšte.

"Razmatrajući aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori u svjetlu afera 'Atlas' i 'koverta', klub poslanika Demokrata smatra da je ovo jedan od najosjetljivijih političkih trenutaka za Demokratsku Crnu Goru i opoziciju uopšte. U ovako osjetljivim trenucima svi smo dužni da na odgovoran i racionalan način rasuđujemo i donosimo odluke u pogledu strategije djelovanja partije u narednom periodu", navedeno je u zaključku poslaničkog kluba Demokrata.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније