Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 02. 2019. 11:51 >> 11:21
4

ABAZOVIĆ IZ BUDVE

"Opoziciji je potrebno jedinstvo"

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ocijenio je da je opoziciji u Crnoj Gori potrebno jedinstvo. On je pozvao opozicione lidere da zaborave na sva programska načela i raznolikosti.

 

Navodeći da institucije u Crnoj Gori ne funkcionišu, Abazović je rekao da je ulica jedino mjesto gdje bi opozicija treba da se ujedini.

Podsjeća da je oduvijek bio jedan od kritičara opozicije, ali je napomenuo da "u državama ovakvih režima kao u Crnoj Gori koji traju i po 30 godina, opozicija je ili svedena na margine ili uopšte ne postoji, dok to u Crnoj Gori nije slučaj".

Abazović je ustvrdio i da je svaka institucionalna borba u Crnoj Gori izgubila smisao i da bi najbolji potez bio da se opozicija okupi.

Predsjednica budvanskog odbora Ure Božena Jelušić kazala je da intezitet napada na GP URA svjedoče i danas "koliko mi imamo integriteta i da ponajviše sa njime možemo naštetiti onima koji su se bavili kriminalom i zloupotrebama".

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније