Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

03. 02. 2019. 11:49   >>  11:19 2

NA KONGRESU

Čučka izabran za potpredsjednika Crnogorske

Nekadašnji predjsednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Miodrag Čučka izabran je jednoglasno na Kongresu partije za potpredsjednika Crnogorske.

 

Čučka je kazao da mu je čast što je izabran na tu funkciju, a odlučio je da se kandiduje za potpredsjednika zato što vjeruje u politički projekat Crnogorske i zato što zna da Crnogorska, kako je rekao, ima politički proizvod, a ne praznu političku priču kao što je slučaj sa mnogim političkim akterima u savremenoj Crnoj Gori.

“Mi se borimo za promjene, a ne za smjene. Mi se ne borimo protiv jednog čovjeka i jedne partije, već se borimo protiv sistema koji Crnu Goru vodi ka daljim podjelama, prebrojavanjima, nepotizmu, partokratiji, sirotinjskom životu. Borimo se za slobodnog građanina i za oslobađanje onih koji su zavisni od pokvarenog sistema. Borimo se za novo doba crnogorske politike, koje će da teše i kroji nova generacija političara, koje će građani da prepoznaju po znanju, energiji i volji da naše društvo bude uređenije i pravednije”, naveo je Čučka.

Kako je zaključio, cilj Crnogorske je da Crna Gora bude savremeno, demokratsko i društvo slobodnih građana u punom kapacitetu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније