Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

05. 02. 2019. 17:02 >> 16:31
4

KOLJA LJULJĐURAJ NOSILAC

SNP predao listu za izbore u Tuzima

Socijalisitička narodna partija (SNP) predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi listu za predstojeće lokalne izbore, koji će biti održani 3. marta.

Kako je saopšteno, na listi su 22 imena uglednih građana Tuzi i Malesije a njen nosilac je predsjednik Odbora SNP Tuzi, Kolja Ljuljđuraj.

Iz SNP-a su naveli da je drugi na listi potpredsjednik odbora Željko Milić.

"SNP je građanska partija što dokazuje i lista na kojoj se nalaze ljudi svih vjera i nacija u Malesiji. Očekujemo podršku Malesije i uvjereni smo da bez SNP-a neće moći da se formira vlast", kaže se u saopštenju.

To su, kako se navodi, dokazali i 2006. godine.

"To smo dokazali kad je bilo najteže za građane Tuzi i Malesije, odnosno kad je bilo najteže za SNP koja je bila uz građane ovog područja. Zbog toga smo u prednosti u odnosu na ostale političke partije", tvrde iz SNP-a.

Oni su naveli da su se posebno zalagali da Tuzi postanu punopravna samostalna opština u Crnoj Gori.

"Zato vjerujemo da će nam građani tog područja dati povjerenje", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније